Hoe kan ik bestellen?
Bestellen kan op verschillende manieren. U kunt telefonisch bestellen op het nummer 0475 48 83 57. U kunt ook een mailtje naar traiteur.carbonez@live.be . Vermeld dan zeker uw naam, telefoonnummer en datum van afhaling of levering. Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestigingsmail terug.

Wat gebeurd er met mijn bestelling?
In vele gevallen zal er eerst een voorbereidend gesprek plaatsvinden. Daarin bespreken we al hoe u alles ziet: wat is de gelegenheid, is er bediening gewenst,wat wilt u eten… Eens het voorstel bevestigd wordt kunnen wij overgaan tot actie. Alle details hieromtrent worden besproken in de bevestiging van de bestelling. Wijzigingen hieromtrent kunnen in uitdrukkelijk overeenkomst van beide partijen gebeuren.

Vanaf wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij gaan er de volle 100% voor om uw bestelling tot in de puntjes te verzorgen. Om het eten tijdig klaar te krijgen kan het zijn dat wij een paar uur op voorhand beginnen met de voorbereidende werken op de locatie zelf. Wij zullen daarover zeker duidelijk communiceren. In vele gevallen mag u rekenen op 1 à 2 uur.

Tot wanneer kan ik ten laatste bestellen?
Daar wij telkens vers werken kunt u ten alle tijden nog aanpassingen doorgeven. let wel dat ook wij gebonden zijn aan de leveringstermijnen van onze leveranciers. Daarom wordt er telkens een ultimatum voorgesteld. Probeer u zoveel mogelijk te houden aan dit tijdstip. Een voorstel mag gevraagd worden tot een week op voorhand.

Waar wordt er geleverd?
Wij zijn niet echt gebonden aan een bepaalde afstand gelegen van onze werkatelier. U mag gerust een locatie voorstellen en wij doen het mogelijke om deze in voegen te brengen.

Wat zijn de betaalmethodes?
Betalen kunt u met Bancontact. Indien gewenst maken we voor bedrijven ook een factuur op.

Open?
Traiteur Carbonez is gans het jaar doorlopend open. Wij proberen de sluitingsperiodes zo duidelijk mogelijk weer te geven via onze Facebookpagina, onze website of Google.

Een tip, een opmerking?
Wij horen het graag! Bel ons zo snel mogelijk op, of contacteer ons via mail. Wij nemen iedere opmerking serieus en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.

Opwarmen?
De plastiek bakjes (inclusief de sealfolie) zijn zowel hitte bestendig in een luchtoven tot aan 170°C, als in de microgolfoven. Enkel gaatjes prikken in de folie is aangewezen. De soepbekers zijn micro bestendig.

Communies, trouw, speciale gelegenheden?
Vaak is er reeds een stressfactor aanwezig.
Kunnen afhalingen of leveringen vroeger ? Kan er nog besteld worden? Heeft u andere schalen? Kan ik een aanpassing doen?
De Lunchboetiek helpt u graag om uw zorgen omtrent het feestmaal te minimaliseren en zoekt voor de nodige oplossingen. Contacteer ons ook voor catering aan huis op maat! Wij werken het graag samen met u uit!