Traiteur Carbonez is een referentie geworden binnen West-Vlaanderen. Hij staat reeds jarenlang paraat om van uw gelegenheid een unicum te maken. Van het samenstellen van een barbecue tot het uitwerken van trouwfeesten, communies,…

Traiteur Carbonez staat garant voor culinaire expertise en dagverse kwaliteit. Door ons uitgebreid netwerk, affiniteit met de nieuwste trends en organisatorische expertise zorgen we ervoor dat we op elke vraag een passend antwoord kunnen bieden.  Tijdens een vooraf gepland gesprek luisteren we graag naar al uw wensen. Wij vormen uw huis, gekozen locatie of pand om tot een gezellige feestruimte, zorgen voor alle benodigde materialen en staan in voor het gedreven personeel.

We bieden u transparante en op maat gemaakte formules aan die voldoen aan uw wensen en budget.

Laat het voor verdere info, voorstellen en bespreken van uw feestgelegenheid of maaltijd zeker niet na om ons te contacteren!

food sep

Receptieformules

Onze receptieformules zijn ideale begeleiders van uw walking diner, babyborrel, verjaardagsfeestje of een perfecte starter om later naar uw diner over te schakelen. De onderstaande formules zijn een vooropgesteld voorbeeld van hoe het zou kunnen zijn. Wij staan open om samen met u een gepersonaliseerde receptie uit te werken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Barbecueformules

Iedere formule omvat dezelfde portie vlees/vis per persoon. De formules onderscheiden zich in het aantal stukken vlees niet in het totale gewicht.

Om het aantal personen te berekenen: 2 kinderen = 1 volwassene

Onderstaande formules zijn niet limitatief. Indien u graag opteert voor een andere formule is dit mogelijk.

3 vlees-­vis keuze

Kies uit ons assortiment 3 stukken vlees/vis. De derde vleessoort heeft een meerkost van 50%, daar dit naar hartenlust wordt bediend
Vb.: BBQ-worst (€0,90 + 50% = €1,35)

4 vlees-­vis Keuze

Kies uit ons assortiment 4 stukken vlees/vis.

Walking dinner BBQ

Kies uit ons assortiment 6 stukken vlees/vis Alle stukken worden verrekend aan ¾ v/d prijs)
Vb.: Lamsbrochette (€2,50 x ¾ = €1,875)

Professioneel advies op maat

Voor professioneel advies bij het samenstellen van uw maaltijd staan wij steeds paraat! U kunt ons steeds contacteren voor een offerte op maat!